#Midnightrunhelsinki2014

2014






Hej! Jag är ledsen för att jag inte bloggat på evigheter, men nu ser framtiden ljusare ut och tror jag har samlat mera motivation under min paus! Det enda problemet nu är min tid men det ordnar sig! 
  Som ni ser var jag på midnightrun igår och det var bäst!! Himla bra stämmning, musik och folk! Älskade varje stund. Sprang den sjuk så min tid blev inte den bästa men jag sprang hela 10km vilket jag är så jävla stolt över! Jag kommer definitivt att springa den nästa år igen! Ett stort plus var ännu den härliga skjortan man fick av nike! Färgen på bilden ljuger en aning, den är mera laxkorall
  För er som inte vet vad midnightrun är så kan jag berätta att det är ett idrottsevenemang där man springer 10km kring 9 tiden på kvällen! Det är mysigt med alla lampor på och musik som vrålar högt! Alla eldslingor som sprutar upp i den mörka himlen då starten sker. Man kan anmäla sig i olika grupper beroende på hur snabbt man springer. Under träningen finns det stationer med vatten och sportdryck. Musik och olika DJn finns på vägen och runt hela 10 km finns folk och hejjar! Före man börjar springa så finns det uppvärmning skillt för alla grupper. Efteråt får man gratis banan, russin, elovena kex och proteinkvarg.För mig var varje penni värt det och jag rekommenderar det för nästan alla!!